Гарнитури

Гарнитура по избор 150гр. 3,10лв.
/ домат, краставица, зеле, моркови, пържени картофи, лютеница задушени зеленчуци, картофи соте/  
Комбинирана гарнитура 250гр. 5,10лв.
/зеленчуци,лютеница,кисели краставички,пържени картофи/